Život není zas taková legrace, abychom se v něm ještě dobrovolně připravili o potěšení a radost z dobrého jídla....
úterý 22. ledna 2013
Lilek a la Jean
Tak tenhle jednoduchý recept mne naprosto dostal! Je to opravdu dobré a znovu to potvrzuje, že v jednoduchosti je krása..
Potřebujete pouze lilek, česnek, pepř, sůl a olivový olej.
Lilek rozkrojíte, do půlek vyříznete (ale neprořízněte!) několik zářezů, ty naplníte plátky česneku, osolíte, opepříte, zalijete dostatečně olejem a ve vyhřáté troubě na 200°C pečete asi 45 minut. Můžete zakrýt i alobalem.
Nejlépe chutná s čerstvým pečivem nebo jako příloha ke grilovanému masu.
Zdroj: Olivová kuchařka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
ještě k tomu kysanou smetanu...
OdpovědětVymazat