Cabra al Vino
Na dalším obrázku, o kterém se moje učitelka vyjádřila, jako o "katalogovém", čímž mne samozřejmě potěšila, je směs čerstvých sýrů, polotvrdý, plísňový, Cabra al Vino a ten malý kousek s temně červenou kůrkou, je sýr, který dělí lidi na dva tábory. Na ty, co jej bezmezně nenávidí a na ty, kteří jej milují... My patříme k druhé skupině. Sýr, který také zraje ve víně a potom ještě ve skořici, řadíme k oblíbeným lahůdkám..Tak se s vámi podělím, alespoň obrázkem..
A ještě trochu nakládaného sýra..dávám jej do směsi oleje a kořeněného nálevu..mňam..
Drahý choť se zasloužil o sýr uzený, když náš polotvrdý, lehce zralý, "prohnal" udírnou. Výsledná chuť je nepopsatelná...
Svět sýrů je úžasný a mne naprosto pohltil. Je toho tolik co objevovat!!! Tak nám držte palce, ať při nás sýrařský Bůh stojí i v dalším roce...
Žádné komentáře:
Okomentovat