Mistr řezník (doopravdy umí!!!) vyndává horký ovar z kotle. Jedlíci už slzí nad křenem a čekají na příděl...
Prejtu je plná vanička..hezky dokořenit a nadělat z něj jitrničky....
Maso si manžel nabourá sám..na chvíli mám z kuchyně řeznictví..:-))
Vybere se maso na nasolení, z tohoto bude uzený špek...
V tuto chvíli by nás klidně mohli vykrást, neb náš Ríša hlídá v kuchyni, co kde odpadne...:-))
Také škvaříme sádlo - v pomalém hrnci to jde skvěle...
http://pohodovakuchyne.blogspot.cz/2013/01/skvareni-sadla-v-pomalem-hrnci.html
..a vaříme rillettes..u toho se musí osm hodin být! Ale ten výsledek..jééééé....
http://pohodovakuchyne.blogspot.cz/2013/11/rillettes-rijet.html
Polévka, zvaná "prdelačka"...veliká dobrota...
Zabíjačkový talíř - pečené kroupy, jitrnice a domácí zelí..a domácí chlebík jen tak, aby se neřeklo...
Pivko je sice fajn, ale dobrá slivovice jako tečka, nesmí chybět..( těch teček bylo zatraceně víc!):-))
Tlačenka s octem a cibulí..klasika..
Žádné komentáře:
Okomentovat