A suroviny?
jehněčí maso
cibule
česnek
zázvor
rajčata
trochu vody
a garam masala od maminky, co obsahuje dvacet druhů koření
maličko oleje
sůl
Cibuli oloupat, pokrájet na měsíčky a osmahnout na trošce oleje. Očištěný zázvor a česnek vložit do sekače a spolu z cibulí a rajčaty rozsekat na pastu. Vložit do kastrólu, přidat vodu, aby to bylo husté, jako hustší polévka a přivést k varu. Okořenit a osolit. Pak vložit na kousky pokrájené jehněčí maso. Pomaličku "táhnout" do jeho změknutí..
Překvapivě obyčejné a neobyčejně dobré!
Podávat s Carrot pickles a trochou jogurtu..a samozřejmě s čapátí..
Jo..a jíst rukama!:-)) I když - já jsem vidličku nakonec zbaběle použila..:-)))
Žádné komentáře:
Okomentovat